У Тернопіль приїде Віктор Павлік. Відомий співак стане учасником благодійної акції «Кава з волонтером». Музикант і зірка української естради – уродженець Тернопільщини, допоможе зібрати кошти для чергового проекту.

Видання Тернополяни повідомляє, що акція розпочнеться днями і спрямована на збір грошей для проекту «ПомогайБус». Ініціатором і реалізатором ідеї став благодійний фонд «Галицька громада». Акція буде проходити у форматі аукціону.

Стартова ціна лоту – 100 грн. У кожному лоті буде представлений волонтер і розповідь про нього, про його діяльність. Мінімальна ставка складає 50 грн, а переможця оберуть у коментарях під кожним постом з фотографією. Ставки можна буде робити протягом 7 днів. Всі зібрані гроші підуть на придбання мікроавтобуса, який благодійний фонд планує використовувати для доставки допомоги в лікарні та інтернати, а також сім'ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Пити каву будуть знаменитості, які народилися і виросли на Тернопільщині, а також волонтери, здивували добротою своїх сердець.

Запрошує Віктор Павлік на каву з волонтером!

До старту акції Кава з волонтером, що спрямована на збір коштів для реалізації Проект "ПомагайБУС", залишилися лічені дні. Дедалі більше відомих в Україні та світі чи тільки в Тернополі, але однозначно цікавих людей погодилися стати нашими партнерами З Віктором Франковичем Віктор Павлік про підтримку «ПомагайБУСа» говорили відразу після старту проекту. Через форс-мажор, який ми, схоже, вже пережили, лише тепер вдається реалізовувати задумане. Отже, вітайте відомого земляка й музиканта (Тізер Кава з волонтером 🙂 Дякуємо за підтримку!) віра касіян

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще
Geplaatst door Міжнародний благодійний фонд «Галицька громада» op Dinsdag 2 juni 2020

Варто відзначити, що робота благодійних фондів важлива для багатьох українців. Адже зібрати значну суму на операцію, реабілітацію або лікування самостійно практично неможливо. Так на Львівщині батьки просять допомогу їх дочки. У дівчинки діагностували рак головного мозку.

Нагадаємо, Знай писав, що на Львівщині потребує фінансової підтримки дівчинка з раком мозку.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині жінка без рук покзаала, як потрібно справлятися з труднощами.

Нещодавно Знай передавав, що 10-річний львів'янин з ДЦП потребує допомоги, мама розповіла про проблеми.