У Тернополі комунальники третій місяць не можуть залатати ями в асфальті, а мешканці не знають, як тепер під'їхати до свого дому. Про це у соцмережі Facebook написав один з місцевих жителів Микола Бучинський.

Він передав «міцний привіт» меру Тернополя Сергія Надала та Тернопільській міській раді. Чоловік розповів, що проблема не дає спокою вже три місяці, з тих пір як комунальники розрили і знищили асфальт під час заміни труб каналізації. Все це час асфальтна дорога коштує зруйнованої на в'їзді у двір будинку по вулиці Галицькій 29б.

Микола Бучинський зазначив, що каналізаційні труби робили для потреб міста ще навесні цього року. З тих пір єдина дорога до дому фактично знищена. Мешканці цього будинку протягом цього часу зверталися у всі можливі інстанції, щоб цілісність дороги відновили, але реакції вони не отримали ніякої.

Зруйнована дорога в Тернополі Фото: Микола Бучацький

Зневірений мешканець будинку попросив мера і його підлеглих втрутитися і допомогти вирішити проблему. Не обійшлося і без прохань покарати підлеглих, які не роблять нічого для вирішення проблеми.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пост активіста Фото: скріншот

Після цього з'явилася реакція народних депутатів. Вони зробили депутатський запит меру Тернополя Сергія Надала. Депутатський запит відправила нардеп Людмила Марченко. Крім того, нардеп на своїй сторінці опублікувала фото зруйнованого комунальниками асфальту.

Депутатський запит з приводу зруйнованої дороги Фото: скріншот

Варто відзначити, що на Тернопільщині якість доріг залишає бажати кращого і місцеві жителі вимагають всіма доступними способами змінити ситуацію. Так нещодавно в мережі з'явився пост про те, що в одному з сіл області руйнується міст і дорога через підтоплення. Земля йде поступово, а слідом руйнується асфальт. Це місце стало аварійним не в цьому році, а ще задовго до цього. Мешканці вимагають від влади вирішити проблему.

На дорозі біля міста Бережани жителі Тернопільщини пішли ще далі. Вони величезні ями на дорозі посадили ялинку. Так вони вирішили привернути увагу до проблеми і звернути увагу на неї влади, яка ось уже кілька років нічого не робить.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині дорога і міст загрожують звалитися в будь-який момент.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині потреяли всяке терпіння і посадили ялинки в ями на дорогах.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині жителі вимагали у місцевої влади відремонтувати вулицю в центрі села.