На Тернопільщині поліція розшукує зниклого днями чоловіка. Він вийшов з дому у справах і безслідно зник. Про це повідомляє 20 хвилин з посиланням на Нацполіцію в Тернопільській області.

Пропав Ткачук Микола Васильович 1959 року народження. Він проживає в селі Острів, яке знаходиться під Тернополем. У день зникнення сказав рідним, що поїде до Тернополя і не повернувся. Чоловік пішов з дому 22 вересня і досі про нього немає звісток.

Правоохоронці та рідні просять повідомити будь-яку інформацію про чоловіка на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові встановлюють особу померлого чоловіка, якого виявили на одній з вулиць міста. Так, стало відомо, що Шевченківський ВП ГУНП у Львівській області встановлює особу невпізнаного трупа. Зазначається, що тіло чоловіка виявили у Львові за адресою вулиця Мазепи 22. правоохоронці попросили допомогти в упізнанні померлого і зателефонувати на гарячу лінію.

Також Знай писав, що в Дніпропетровській області розшукують безвісти зниклого підлітка. Стародубцев Олександр Олексійович пішов з дому ще 3 вересня, близько 9 години ранку. Хлопця з того моменту ніхто не бачив, і почали розшукувати в Дніпрі і по всій області.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі. Він перестав виходити на зв'язок з рідними, а телефон відключився.