Тернополянин вирішив привнести пікантність у своє життя і опублікував у російській соцмережі "Вконтакте" фото свого статевого члена. Даний факт був виявлений правоохоронцями і кваліфікований, як поширення порнографії, що карається за законом в Україні.

Справа дійшла до суду, де було прийнято рішення оштрафувати тернополянина. Також суд визнав правоту правоохоронців і підтвердив, що це поширення порнографії. В результаті Тернопільський міськрайонний суд повідомив рішення.

Свої фото тернополянин виклав ще 20 березня цього року, а сьогодні йому доведеться заплатити штраф у розмірі 1360 гривень і витрати на доказ його провини в сумі 980,7 грн. Ці гроші були витрачені на судової мистецтвознавчої експертизи. Ще й 1307 грн він повинен буде виплатити за проведення комп'ютерно-технічної експертизи.

Нагадавши, Знай писав, що пару з Франківська оштрафували за зйомки фільмів для дорослих. У липні 2018 року чоловік і жінка опублікували в Інтернеті 40 фотографій, на яких були зображення порнографічного характеру. Протягом трьох місяців вони знімали процес злягання на відео, які пізніше продавали клієнтам.

Також Знай повідомляв, що передвиборча кампанія голови Рівненської облдержадміністрації Віталія Коваля, який балотується в мери Рівного від Партії "Слуга народу", потрапила на сайт Pornhub. Несподівану знахідку зробили українці і показали всій країні докази.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що російська модель Анна Лісовська була засуджена на 3.5 роки колонії звичайного режиму. Їй інкримінували поширення порнографічних матеріалів за участю неповнолітніх.