Чоловік заліз у магазин у Бучачі, що на Тернопільщині. У приміщенні він знайшов ключі від сейфа та інші цінності. Інцидент стався в ніч з 29 на 30 жовтня.

Зловмисник заліз у приміщення для цього він розкрив металопластикові вхідні двері. Всередині він знайшов ключі, якими відкрив сейф і вкрав з нього 50 тисяч гривень, картки і сигарети. Після цього він взяв таксі і поїхав до Тернополя.

Правоохоронці з'ясували особу зловмисника. Він під час пограбування магазину потрапив на камери відеоспостереження. Перед цим цей же персонаж заліз в житловий будинок, але вкрасти нічого не встиг і втік. Також правоохоронці розповіли, що підозрюваний нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Він повинен був прийти в поліцію і стати на облік, але не зробив цього. В результаті поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 395 Кримінального кодексу.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові банда жінок викрала гроші з сейфа в торговому центрі King Cross Leopolis. У Львові банда жінок-ромів викрали гроші з сейфа в торговому центрі. На щастя злодюжок зафіксувала камера відеоспостереження.

Також Знай писав, що на Львівщині Підлітки пробиралися вночі в автомобілі і обкрадали їх. Слідчі Трускавецького відділення поліції встановили, що 17-річний житель Дрогобицького району та двоє братів, мешканці Трускавця віком 13 та 16 років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області в селищі Пісочин стався напад на молоду сім'ю в їх квартирі. Невідомі увірвалися в приміщення і вимагали гроші. Постраждалі попросили жителів селища надати відеозапис з камер спостереження.