Відома телеведуча Леся Нікітюк порадувала шанувальників новим яскравим образом і опублікувала кілька яскравих фото. Як виявилося телеведуча відзначила свято в колі друзів і не порушила карантин.

Леся Нікітюк стала зіркою завдяки програмі "Орел і Решка", а потім створила кілька своїх проектів і є яскравою ведучою програм на Новому каналі. Її образи змушують дивуватися і посміхатися всіх.

Цього разу телеведуча поділилася фото з нічного клубу. На одному з фото вона відображена одна. На ній укорочений топ чорного кольору з довгим рукавом і чорна спідниця по фігурі. На другому знімку Леся Нікітюк вже позує з подругами. Вони всі одягнені в чорні вечірні вбрання чорного кольору. Телеведуча і її подруги нанесли яскравий макіяж для вечірки.

У підписі до фото Нікітюк написала, що вони включили режим «шаленої імператриці» і відразу його вимкнули, так як нічні клуби працюють тільки до 22:00. Також Леся Нікітюк зазначила, що вона встигла з'їсти тортик, який стане зайвою вагою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що Леся Нікітюк розповіла чи вільне її серце. Телеведуча не відповіла однозначно. Вона лише зазначила, що її серце не вільне, але в той же час вона не стоїть на порозі шлюбу.

Також Знай писав, що на своїй сторінці в Instagram Нікітюк часто показує гарні фото і розповідає смішні історії. Вона не соромиться показати себе такою, якою її створила природа і батьки. Довгі ноги і прекрасне почуття гумору творять чудеса і привертають увагу передплатників.

Нещодавно Знай передавав, що якщо раптом всі телеканали закриються, Леся Іванівна не буде нудьгувати. Ведуча спробувала стільки різних професій, коли подорожувала на своїй "Le маршрутці" (Новий канал), що точно знайде справу до душі.