У Тернопільській області віруючі привітали українців зі святом народження Ісуса Христа, а також З Новим роком.

Детальніше про це розповідає видання "Шумськінфо".

Колядники храму святителя Миколая Чудотворця в селі Великі Деркали, що в Кременецькому районі Тернопільської області, привітали всіх українців з наступили святами. Вони записали на відео колядки та новорічно-різдвяні привітання.

Служителі храму розповіли, що записаний Відеоролик здатний подарувати віруючим християнам радість на честь настання великого свята в історії людства – народження Божого Сина.

На жаль, в умовах карантину, не всі цього року зможуть провести традиційні колядування, тому жителі Великих Деркал запропонували приєднається до колядування онлайн.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що тернопільські священики вирушили в зону бойових дій. Вони хотіли передати військовим запевнення про любов і повагу, а також що одне з найважливіших - підняти бойовий дух.

Як повідомляв портал Знай.иа, мешканка Тернопільщини спекла солодощі для малозабезпечених людей.

Також Знай.иа писав, що відомий дизайнер з Тернополя Оксана Чміленко продає на аукціоні капелюшки, щоб потім допомогти онкохворим дітям. Дівчина розповідає, що в цій нелегкій справі їй допомогло десять волонтерів, яким було дуже цікаво виготовляти їх зі спеціального шовку в техніці валяння.