Відомий український виконавець Павло Зібров часто радує публіку фотографіями і роликами в соціальній мережі Instagram. Він ділиться кадрами з життя, і цей раз не став винятком.

Таким чином, повідомляється, що в крайньому пості він з'явився не один, а з популярною молоддю, яка вирішила також приміряти на собі образ Павла Зіброва.

"Всі, хто хоч раз доторкнулися до моїх вусів на кілька хвилин перетворювалися на Павла Зіброва» - підписав публікацію співак.

Перевіряв він на юній актрисі і співачці Ганні Трінчер, а також популярному українському блогері Олександрі Заліско.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На знімках вони приміряли на собі вуса, які стали вже ніби брендом Павла, він їх збривав у своєму житті не більше двох разів.

У передплатників він запитав як їм ця серія фотографій, і попросив їх залишати свої реакції в коментарях. Щоб у них була якась мотивація, найактивніших він обіцяв лайкати.

Нагадаємо, раніше Зібров з родиною потужно привітав українців з Новим роком:"удачі, щастя і любові". Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Божевільний Зібров в жовтій шапці вискочив під сніг і хвацько накрутив вуса: "готовий до свят"

Також "Знай.uа" писав, що Зібров розкрив секрет чарівного "зілля" від похмілля, на Новий Рік знадобиться: "будеш як огірочок"

Разом артисти приготували напій від похмілля, який обов'язково знадобиться 1 січня.