Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик дуже любить спілкуватися з чисельними підписниками та охоче ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

Цього разу Лілія поділилася радісною новиною: в її Insta-родині - шалене поповнення, тепер за її сторінкою слідкує 700 тисяч людей!

"❤️700 000!❤️ Поважна і серйозна для мене цифра! Відчуваю відповідальність перед кожним своїм підписником! І завжди дуже цікаво - хто кожен з вас? Давайте зробимо перекличку: з якого міста, чим займаєтеся в житті і які маєте інтереси? Почну я 🤣: Ліля, Київ, акторка і телеведуча!", - написала Ребрик.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала світлину з бинтами на голові та подряпинами на щоках. В першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "З ким поведешся".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Лілія опублікувала фото в гіпсі, на якому вона щасливо усміхається. Тільки через кілька митей стає зрозуміло, що зірка не має переломів, і це реквізит для однієї зі сцен серіалу "З ким поведешся", де Ребрик грає головну роль.

Нагадаємо, Лілія Ребрик в червоному освідчилася Львову

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик у червоному відсвяткувала китайський рік бика

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.