Стало відомо про те, що Тернопільська область посилила карантин через зростання статистики коронавірусу. Що про це думає влада.

Таким чином повідомляється, що через різке зростання захворюваності на Тернопільщині будуть заборонені масові заходи, а також буде посилено контроль за роботою перевізників і закладів.

Про це повідомили на сайті Тернопільської обласної державної адміністрації. Прийнято це рішення в четвер, 11 березня на екстреному засіданні комісії. За рівнем небезпеки поширення коронавірусної інфекції, Тернопільська область стабільно перебуває в помаранчевій зоні карантину.

Однак, за перший тиждень березня рівень захворюваності зріс на 40 відсотків, якщо порівнювати з попереднім тижнем, як розповідають медики.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Для того, щоб місто не потрапило в червону зону, було прийнято рішення посилити карантинні обмеження по всій області.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 1 438 468 випадків зараження. За добу зафіксували 12 946 нових випадків.

Про це повідомили в прес-службі МОЗ України.

Нагадаємо, На Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць

Як повідомляв портал Знай.ua, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.ua писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті-крок: "дуже небезпечний токсин"