У вівторок, 2 березня, в більшість областей України прийде весна. Лише в декількох регіонах країни можливі дощі зі снігом.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, в більшості регіонів України буде сонячно і сухо, температура коливатиметься від +1 до +13 градусів.

Так, найтепліше буде на Заході країни, в Івано-Франківській області вдень температура повітря підвищиться до +13 градусів. На Сході буде досить прохолодно. У Харківській та Луганській областях прогнозують дощі зі снігом. Стовпчики термометрів вдень не перевищать +5 градусів.

Також дощі зі снігом накриють і Сумську область, в інших північних регіонах без опадів. Температура повітря підніметься максимум до +8 градусів.

На Миколаєві вдень температура складе +6 +8 градусів. На Одещині, Херсонщині та в окупованому Криму буде лише на кілька градусів менше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У вівторок у Києві опадів не прогнозують, проте буде поривчастий західний вітер. Вночі температура наблизиться до нуля, проте вже вдень підніметься до +5 градусів.

погода на 2 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Синоптик Наталка Діденко повідомила у Facebook, що протягом першої половини тижня в Україні не варто очікувати серйозних опадів.

"Весна дебютує поривчастим вітром в Україні, періодичними опадами і коливаннями температури повітря", – написала Діденко.

Народний прогноз погоди в Україні

2 березня вшановується пам'ять великомученика Федора Тирона і праведної Маріамни. Люди вже живуть очікуванням тепла, але зима ще нагадує про себе раптовими морозами. "Яка погода в цей день такому і літу бути".

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.