З Одеси, де через кілька місяців може початися наплив туристів, прийшли доволі тривожні новини. Так, в ЖК "Алтаїр" в 9-й секції сталася жахлива трагедія. Чоловік вилетів з 23-го поверху житлового будинку і впав на легковий автомобіль.

Повідомляється, що чоловіка забрала карета швидкої допомоги і терміново госпіталізувала до лікарні.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих Telegram-каналів, а також інформації журналістів.

В Одесі чоловік випав з 23-го поверху, фото: Telegram
В Одесі чоловік випав з 23-го поверху, фото: Telegram

Так, за уточненою інформацією одеських журналістів, в житловому комплексі "Альтаїр" чоловік випав з квартири на 23 поверсі. Після падіння він залишився живим, але у важкому стані його було госпіталізовано.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чоловік впав на припаркований біля будівлі автомобіль, повідомляє Одеса Live. Також є інформація, що чоловік, ймовірно, був у стані алкогольного сп'яніння.

На опублікованих журналістами кадрах, можна побачити, що чоловік був одягнений у верхній одяг, також можна помітити, що передню частину авто, на яке впав чоловік, сильно пошкоджено. Біля місця інциденту відразу почали збиратися люди.

Раніше повідомляли, жінка вижбурнула чотирьох дітей з вікна і стрибнула сама: все заради вас.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві 15-річна сирота викинулася з вікна: "у батьків нові сім'ї".

Знай.uа писав, маленький українець хотів втекти з дому по простирадлі і зірвався з висоти: крики, швидка і кров на снігу.