Квітневі закупівлі

У той час, як Верховна Рада замовляє за сотні тисяч гривень яйця, сири і "озвучку" сесійної зали, профільний департамент Кабміну теж здійснює недешеві закупівлі. Що ж саме було замовлено на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro у квітні, дізнавалися Знай.ua.

Денис Шмигаль, скріншот YouTube
Денис Шмигаль, скріншот YouTube

6 млн пішло на переклад і комп'ютерні закупівлі

Одним з найсвіжіших замовлень Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України є "Послуги письмового перекладу офіційних листів, інформаційно-аналітичних та інших матеріалів" для офіційних заходів за участі керівництва Кабміну.

Обійшлися вони у 175 тис грн.

Тендер - скріншот
Тендер - скріншот

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ще майже 100 тис грн було витрачено на послуги перекладу під час робочого візиту прем'єр-міністра України до Ватикану, Італійської Республіки та Німеччини.

Італія - фото travelgroup.ua
Італія - фото travelgroup.ua

Та в рази дорожчими виявилися комп'ютерні лоти. Програмна ж продукція і резервний міжмережевий екран захисту даних коштуватимуть ще близько 6 млн грн. Обидва аукціони відбулися 12 квітня.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.