Стало відомо про те, що війська Російської Федерації розбомбили Ірпінську міську поліклініку, а також новий медичний центр. Не здаються ні перед чим.

Про це стало відомо завдяки заяві екс-мера Ірпеня Карплюка.

За його заявою, в Ірпені, а також сусідніх містах і селах трапилася по істині гуманітарна катастрофа. Окупанти не дають можливості місцевим жителям вийти з дому, так як постійно житлові будинки обстрілюються окупантами з різної зброї.

Ірпінь, фото: вільне джерело
Ірпінь, фото: вільне джерело

Частина медикаментів, а також раніше ввезеної гуманітарної допомоги були захоплені окупантами, тому прості громадяни в прямому сенсі змушені виживати.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ірпінь, фото: вільне джерело
Ірпінь, фото: вільне джерело

До слова, російські загарбники навіть погрожували вбивством меру Ірпеня, а щоб цього не сталося зажадали здати місто їм. Звичайно ж, він не погодився на такі умови, адже вірить, що ЗСУ зможуть відвоювати територію.

Ірпінь, фото: вільне джерело
Ірпінь, фото: вільне джерело

Також, в Ірпені відсутній мобільний зв'язок, світло, і водопостачання.

По всьому Приірпеню-трупи в підвалах і на вулицях, окупанти не дозволяють забирати тіла навіть "Червоному Хресту", обстрілюють авто гуманітарної допомоги.

Ірпінь, фото: вільне джерело
Ірпінь, фото: вільне джерело

Окупанти формують лінію для подальшої атаки на столицю по кордону Гостомель-Буча-Ірпінь-Гореничі. Місцеве населення морять голодом і холодом в підвалах, тримаючи їх в якості заручників.

Нагадаємо, що ЗСУ відправили прямо в пекло майже 12 тисяч російських солдатів

Раніше повідомлялося, що СБУ повідомила про масове дезертирство в лавах російської армії

Також, ЗСУ та СБУ привітали українок з 8 березня обіцяють подарувати багато соняшників