Російський окупант так прагнув потрапити в полон до українців, що здав не лише свою зброю, але й форму. Тому для допиту його вдягнули в те, що перше знайшли жалісливі українці – у чийсь весільний костюм. Незвичним відео поділилися в СБУ.

За словами ворожого солдата, керівництво обіцяло їм кількаденний переможний марш і теплу зустріч від «звільненого» місцевого населення.

Однак, коли стало гаряче, командири покинули підлеглих напризволяще. «Хоробрі воїни» кілька днів блукали незнайомими лісами, переховуючись від місцевих мешканців, і врешті-решт здалися в полон «мисливцям з тероборони».

«Цікаво, як розповідатиме нащадкам «бравий» розвідник про свої подвиги в Україні? Чи розкаже, як в болотах на Чернігівщині спалив свій БТР та згубив парадну форму, в якій планував пройтись урочистою ходою Хрещатиком? Чи покаже це відео у костюмі нареченого? Ось яка вона – «потужна армія путіна»... Україна обов‘язково переможе!», - зазначають в СБУ.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«От цього женіха хай покажуть по їхньому телебаченню, може яка "нівеста" впізнає», «Мля, який інтєлєгєнтний асвабадітєль», «Скоро в костюми аніматорів будуть одягати», «3-4 дні бродили, не знали куди йти. А вони, курва, ще й знаки познімали. Це просто каламбур, крутоє пікє», «Ой не можу! Дякую за цей позитив! Українці, ви найкращі!

Ще букет весільний йому причепіть», - сміються громадяни.

Знищена російська техніка, фото: МВС України
Знищена російська техніка, фото: МВС України

«Наші люди з мисливськими рушницями на автомати. Ворог цього не витримує, у нього криша їде. А що буде з їх головами через деякий час, коли почнуть думати?», «У костюмах не тільки до вінця, а й ховають у костюмах також!», «Вони ще й уміють орієнтуватися по компасу і карті?!», «Оце забрехались! Позор, рашисти! Марш, звичайно, заграєм і гарно зустрінем, але не вас...», «Який святково вбраний окупант!», - додають з гумором інші.

Також ми писали, мертвих росіян спалюють у мобільних крематоріях під Києвом – матері не дочекаються навіть "вантаж 200". Агрегати зі спалення людських решток працюють безпосередньо на території Київщини.

Нагадаємо, Олексій Арестович заявив про швидкий розгром російської армії: "Ще не зрозуміли, що вже загинули". За його словами поразка Росії неминуча, але для цього потрібен час.