Відомий російський публіцист Олександр Невзоров висловився стосовно ситуації в Україні. Він засудив дії президента Росії, і назвав його кабінетним істотою.

Чоловік неодноразово висловлювати стосовно ситуації в Україні, і виступав на її підтримку. А ось президента Російської Федерації він сприймає не інакше, як кабінетна істота, яка поняття не має, що таке війна.

Олександр Невзоров, фото з вільних джерел
Олександр Невзоров, фото з вільних джерел

"Путін-глибоко кабінетна істота. Він ніколи не бачив війну, не дотягнув її гар і слиз, він не знає її запаху і не чув її крику. Він поняття не має про війну. Як і Шойгу, як і всі, хто сьогодні з циркулями потіють над картою України" - каже чоловік.

Далі він зазначив, що Володимир Путін ніколи по шматках обгорілий хлоп'ячий труп зі збитого БТРа не діставав, а ті, хто вже встиг знати в свої юні роки про війну, ненавидять цього диктатора.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Невзоров
Олександр Невзоров

Він зробить все можливе, щоб ніколи не вилазити з нори, а ось кілька ночей в Маріуполі або ж Харкові стали б цілющими для Володимира Путіна, і можливо він перестав би творити подібне свавілля в чужих країнах, і вбивати людей. Однак, він вважає за краще приємне кремлівське невідання, Державні галюцинації, бункер і хор холуєв, як зазначив Олександр Невзоров.

Фото: вибух в Маріуполі
Фото: вибух в Маріуполі

Він раніше засуджував російські війська за те, що вони скинули бомбу на драматичний театр в Маріуполі, де в той момент знаходилося понад тисячу осіб. Також, в черговий раз він зазначив, що ЗМІ в Росії не можуть нічого писати, крім брехні.

Нагадаємо, що 71% населення рф підтримує Путіна: росіяни не засуджують війну проти України і навіть радіють цьому

Раніше повідомлялося, що вккупант не повірив власним очам, коли йому показали "русский мир" в Україні

Також, "Сільпо" і Мінсоцполітики допоможе українцям вразливих категорій