Президент України Володимир Зеленський дав інтерв’ю італійському виданню La Repubblica, яке опублікували на сторінці ОП.

Щодо свого повсякденного життя під час війни очільник держави зізнався, що звик спати небагато і не страждає через нестачу сну. Однак не вистачає спілкування із родиною.

Він також додав, що сьогодні кожен українець, перш за все, захисник своєї землі, своєї держави і нашого спільного майбутнього.

Владимир Зеленский, фото: Instagram
Владимир Зеленский, фото: Instagram

«Я пишаюся громадянами України – військовими і цивільними, волонтерами, медиками, вчителями, водіями, нашими дітьми, які змушені переживати ці страждання… Для мене – велика честь бути президентом такого народу», - наголосив Зеленський.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У нього також запитали, чи не боїться він бути вбитим російською гіперзвуковою ракетою, яку Росія вже використовувала в Україні?

«Я боюся тільки одного, що у 21 столітті з лиця землі може бути стерта одна з найбільших країн Європи. Але світ цього не допустить. Зло не може взяти гору, це проти логіки здорового глузду, проти самого життя, самої природи», - вважає президент.

Журналісти також поцікавилися, чи має намір Зеленський тікати з країни, якщо війна піде за найгіршим сценарієм і росіяни будуть перемагати.

«Кожен з нас президент і кожен з нас воїн. Ми всі будемо битися – до останнього», - пообіцяв очільник держави.

Нагадаємо, що маленька українка зворушила воїнів ЗСУ своїм проникливим листом

Раніше повідомлялося, що Україна місяць героїчно протистоїть "блискавичній війні" Путіна

Крім того, "Думали, що вторгнення - легка прогулянка": морські піхотинці спустили російських обірванців з небес на (у) землю.