Президент США Джо Байден звернувся до росіян з приводу війни проти України, а також назвав Путіна диктатором і заявив, що така людина не повинна знаходиться при владі. Про це повідомляє telegram-канал Klymenko Time.

У своїй промові Джо Байден заявив, що народ Росії не ворог США. Він звернувся до росіян і зазначив, що не вірить в те, що вони підтримують всі ці злочини Путіна.

Джо Байден. Фото: скрін youtube
Джо Байден. Фото: скрін youtube

"Звертаюся до росіян - ви, росіяни, не наші вороги. Я не вірю, що ви підтримуєте вбивства невинних і бомбардування шкіл і пологових будинків", - сказав він.

Байден підкреслив, що через війну мільйони українців змушені покинути домівки. Він додав, що в аналогічній ситуації були і самі росіяни, коли була Друга світова війна і була блокада Ленінграда. Президент заявив, що саме це Росія робить зараз в Україні.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джо Байден. Фото: скрін youtube
Джо Байден. Фото: скрін youtube

"Ще вчора ваша країна була країною 21 століття, а тепер агресія Путіна відкинула Росію в 19 століття", - заявив Байден.

В кінці Джо Байден підсумував, що така людина, як Путін не може залишитися при владі, адже він справжнісінький диктатор.

Раніше Знай писав, у Мелітополі на Запоріжжі російські солдати бунтують проти керівництва і відмовляються воювати: хочуть повернутися додому живими. У заклику попереджають жителів області про провокації з боку окупантів.

Також ми писали, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Нагадаємо, Рамзан Кадиров показав, як воюють його бойовики в Україні і зганьбився: проти будинків і оператор у вікні.