Жителі Бородянки на Київщині, яка була окупована російськими військами розповіли, що загарбники дивувалися тому, як живуть звичайні українці. Відео з розповіддю вижила жінки опублікували в tiktok на сторінці svetlanavladova.

Ряд населених пунктів у Київській області перебували під контролем російських окупантів, які мародерствували і нещадно вбивали мирних жителів. Коли окупанти вийшли з Київщини почали розкриватися їхні жахливі злочини.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Українка, якій вдалося вціліти в окупації розповіла, що чула уривок розмови російських солдатів, які прийшли в їх двір. Так, жінка почула, що окупанти заздрять життю звичайних українців. Наприклад, їх дуже здивувало, те що громадяни України живуть в цегляних будинках і в кожного є ноутбук або комп'ютер. Найцікавішим стало те, що загарбники здивувалися тому, що українці можуть дозволити собі купити дітям солодощі, такі як Nutella.

@svetlanavladova

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
♬ оригинальный звук - Svetlana

"Прийшли до нас вночі і цілу ніч були у дворі. Ми сиділи в погребі. У них ось такі фрази були: "Ти подивися, у них всі будинки цегляні. У кожному будинку є ноутбук і жеруть Nutella". Для нас це було шоком, для нас це звичайні речі: цегляний будинок, ноутбук. Для нас звичайна річ Nutella для дітей. Для них це диво", - розповіла жінка.

Раніше Знай писав, Зеленський різко відреагував на ракетний удар по вокзалу в Краматорську: "Нелюди".

Також ми писали, в РНБО розповіли, що буде з чоловіками, які втекли з країни - очікують неприємні "сюрпризи".

Нагадаємо, по Краматорському вокзалу росіяни вдарили касетним Іскандером: десятки загиблих і поранених