Захисники Маріуполя із 36-ї бригади морської піхоти заявляють, що триматимуть оборону міста до останнього. Відповідне відозвернення вони записали та розповсюдили в соцмережах.

Хоробрі та самовіддані захисники Маріуполя запевняють, що наразі вони залишаються на своїх позиціях і залишаються вірними Україні. Вони просять всіх українців пам'ятати, чого вартий справжній спротив загарбникам, і відстоювати перемогу всіма силами.

"Ми - захисники Маріуполя, 36 бригада морської піхоти, яка до останнього тримала і тримає оборону цього міста. Ми не здавали позицій, ми тримали кожен клаптик цього міста по нашій можливості. Але реалії такі, що місто опинилося в блокаді, в кільці, і жодного підвозу боєприпасів, продовольства не відбувалося», - пояснюють бійці на відео.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Вон також подякували всім українцям, які вірили і продовжують вірити в морську піхоту.

«На цій вірі ми протрималися так довго! Ми не залишили свої позиції, ми залишилися вірними! Слава Україні», - додають українські захисники.

Додамо, що оборона Маріуполя вже увійде у підручники з військової справи – в таких умовах місту і його захисникам експерти прогнозували щонайбільше тиждень спротиву.

Раніше Знай повідомляв, США і Великобританія відреагували на застосування росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо путіна до відповідальності".

Також наш портал інформував, Ілля Ківа, який втік до Росії, насмішив "процвітанням" в їхніх магазинах: "Перевірив як працюють"

Крім того, наш портал повідомляв, що з Маріуполя в Росію і "ДНР" примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.