Стало відомо про те, що президент Росії Путін відправився на Далекий Схід з Олександром Лукашенком. Все для того, щоб обговорити ситуацію в Україні.

Вранці вівторка, 12 квітня вони зустрілися в російському місті Благовєщенськ, після чого разом поїхали на космодром Східний.

Саме там, судячи з усього, пройдуть їхні переговори. Ймовірно, там будуть зроблені наступні кроки, і можливо, Путін продовжить умовляти Білорусь вступити в цю цинічну війну проти України.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Крім того, на космодромі вони взяли участь у церемонії нагородження льотчиків-космонавтів, і провели розмову зі співробітниками.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Далі російський диктатор заговорив про Україну. На його думку, ситуації, що склалася, не можна було уникнути.

"Цілі операції із захисту Донбасу будуть досягнуті, вони благородні-допомога Донбасу. Зіткнення з антиросійськими силами, що вирощувалися в Україні, було неминуче, це було питання часу. Росія не збирається ізолюватися і її ізолювати від усього світу неможливо. Київ публічно відмовився виконувати Мінські угоди, продовжувати терпіти геноцид було неможливо " - чергові казки Путіна.

За словами російського диктатора, мета цієї війни виключно благородна. Мабуть, він не враховує того факту, що гинуть тисячі мирних жителів. Варто взяти тільки передмістя Києва, або ж Маруіполь, де за словами місцевого голови було ліквідовано понад 10 тисяч цивільних. Це по істині геноцид українського народу, який влаштувала Росія. Тут не може бути ніяких виправдань, адже люди продовжують гинути.

Лукашенко. Фото: скрін youtube
Лукашенко. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що Олександр Лукашенко по ходу зустрічі не зробив ще жодної заяви. Мабуть, цього разу не взяв з собою карту, щоб показати, "звідки готувався напад".

Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube
Путін і Лукашенко, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що главу МЗС Дмитра Кулебу війна позбавила спілкування з донькою, копія татка

Раніше повідомлялося, що заместитель Генсека ООН ледь підібрав слова після побаченого в Бучі та Ірпені

Також, зскільки отримають безробітні під час війни: розмір і порядок оформлення виплат