Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна буде готова до обговорення питань про вступ до НАТО і повернення Криму тільки після припинення військових дій з боку росії.

"Я вважаю, що все треба розбити на нормальні кроки, повільні, спокійні... є питання НАТО... Криму, ми розуміємо, що коли пострілів немає, давайте переходити і говорити про Але після того, як пострілів немає і відведена техніка...», - вважає глава держави.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Ця заява викликала реакцію російської сторони. На думку спікера Держдуми рф В'ячеслава Володіна, яке він опублікував у своєму Telegram-каналі, справжня мета Зеленського - "виграти час, одночасно звертаючись до НАТО за військовою допомогою". Володін написав, що якщо Зеленський "думає про громадян України", то йому необхідно негайно прийняти два рішення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Перше. Відвести війська з території "Донецької та Луганської народних республік". Друге. Фіксувати на договірній основі зобов'язання щодо визнання Криму та позаблокового статусу України, а також щодо денацифікації та демілітаризації країни. По-іншому не вийде", - вважає спікер Держдуми рф.

Раніше Знай писав, лякають американцями і закликають знищити Україну: в Росії в дитсадку провели "свято війни".

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, разрушенние міста, біженці і черги на квартири: Володимир Зеленський почав працювати над вирішенням проблем, викликаних війною.