У Центрі протидії дезінформації РНБО Укріани поділилися новинами, які є брехнею. Ворог продовжує провокувати всіх навколо, але, вірити в це не варто.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в Центрі протидії дезінформації від четверга, 28 квітня.
Справа в тому, що керуючий Слідчого комітету рф доручив порушити кримінальну справу за фактом викрадення священнослужителями українськими націоналістами.

Російські фейки, фото: скріншот
Російські фейки, фото: скріншот

Звичайно ж, ця новина є брехнею і маніпуляцією від російської сторони.

Також, незважаючи на те, що Міноборони Польщі заздалегідь сповістило українську сторону про військові навчання на своїх територіях, керуючий військовою розвідкою вирішив скористатися цим моментом, і зробив гучну заяву про плани Польщі напасти на західні землі України. Ось це і називається дезінформація.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Російська військова техніка
Російська військова техніка

Також, в Міноборони рф повідомили про те, що в Лимані, підрозділи ЗСУ обстрілюють житлові квартали з артилерійських снарядів. При цьому, журналісти продовжують це все знімати на камеру. Саме так і виглядають російські фейки.

Російські фейки, фото: скріншот
Російські фейки, фото: скріншот

Не можна вірити жодному словам агресора, так як вони здатні тільки на брехню. Зокрема це стосується і політичної верхівки. Вони щодня змінюють стратегію, а також говорять одне, а за фактом роблять інше.

Нагадаємо, що нарешті розгойдалися: німецький Бундестаг схвалив постачання в Україну важкого озброєння

Раніше повідомлялося, що російські пропагандисти показали карту обстрілів, в черговий раз звинувативши Україну

Також, у Росії затримали "неонацистів", які бажали вбити Соловйова, але в СБУ лише посміялися.