На каналі пропагандиста соловйова, вже реалізовують вкрадені зернові, зокрема в Китай.

Пропагандисти вже мріють, як продаватимуть вкрадену українську кукурудзу Китаю. Країна злодіїв і вбивць, яка пишається своїми злочинами. Відео розповсюдили в телеграм-каналах.

"Ми будемо постачати Китею українську кукурудзу" - каже соловйов, на що йому відповідає його співрозмовник: "Беззаперечно. Тим паче для цього є всі можливості. Відрізання бувшої Української СРСР від Чорного моря, від пахотних земель, від житниці, це найнебезпечніше".

"Але ще одна річ нас теж чекає. Нам слід знайти ефективні точки вразливості у американців. Треба думати, не треба про це розповідати публічно, але треба їх шукати, щоб на них натиснути. Щоб це було останньою краплею, яка змусить американську еліту впевнитися, що з нами треба домовлятися, та ще й на наших умовах, а не на їхніх", - заявив один з запрошених пропагандистів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В рф продовжують розповідати казки про всемогутню армію, яка бореться з англосаксами. Проте знову змінилися орієнтири та цілі. Раніше в росії хотіли окупувати всю Україну за два дні. Потім хотіли окупувати Київ, потім вирішили відвойовувати Донецьк з Луганськом, але тепер поставили на меті відрізати Україну від Чорного та Азовського моря.

Нагадаємо, раніше Сергій Лавров порівняв Зеленського з Гітлером, і зробив винними євреїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Гайдай розповів, що означає готовність миру постачати Україні важке озброєння.

Також "Знай.ua" писав, що СБУ вирахувала імена 900 окупантів, які творили звірства в Київській області.