Батько матроса з крейсера "Москва" отримав відповідь від прокуратури Російської Федерації. Вони намагаються приховати свою помилку, і починають брехати рідним військових.

Про це стало відомо завдяки публікації Дмитра Шкребця в соціальних мережах, чий син зник після потоплення крейсера "Москва".

Він відправив запит в російську прокуратуру, і ось, йому прийшла відповідь. Єгор Шкребець був членом екіпажу затонулого крейсера "Москва", однак, керівництво вирішило приховати цей факт. Вони стверджують, що корабель не брав участі в бойових діях.

Відповідь прокуратури рф, фото: скріншот
Відповідь прокуратури рф, фото: скріншот

У листі йдеться про те, що матрос "оголошений безвісно відсутнім у військовій частині".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Пошукові заходи позитивного результату не принесли, в даний час місцезнаходження вашого сина не встановлено", - йдеться в документі.

Відповідь прокуратури рф, фото: скріншот
Відповідь прокуратури рф, фото: скріншот

Також, у відповіді йдеться про те, що затоплений корабель не заходив у територіальні води України, а також його не включали до переліку з'єднань і військових частин, які брали участь у бойових діях. В черговий раз брешуть для того, щоб тримають ситуацію під контролем. Однак, вже занадто пізно.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Раніше в Міністерстві оборони Російської Федерації стверджували, що в результаті аварії жертвою став тільки один моряк, а всі інші зникли безвісти. Батьки навіть не можуть попрощатися зі своїми дітьми, і всьому виною російська влада, яка приховує втрати.

"Продовжуєте брехати...головне - не зупиняйтеся.Тим простіше буде вас зупинити, не люди. Острів "Зміїний" це не територіальні води України, покидьки?Якими мразями потрібно бути, щоб надсилати нам таке!Протягом двох днів відповіді з глав. воен. і тепер ось це ... Вам це хтось підказав?або ви самі підмахнули?... "- пише батько матроса.

Нагадаємо, що українців просять допомогти фіксувати злочини окупантів: створено спецпроект

Раніше повідомлялося, що ЗСУ пішли у контрнаступ: Залужний підтвердив, що женуть окупантів

Також, як працює система ППО, і чому вони так важливі для України: охороняють сон кожного