Терорист Гіркін-Стрєлков заявив, що українські війська, щойно рф почнуть зазнавати поразки, підуть не тільки на Крим, а й на Ростов і на Кубань і взагалі всюди, куди зможуть.

Він заявив, що тактичні поразки можливі від України вже зараз, та констатував факт, що це не сафарі, як називають деякі так звані експерти, а справжня війна.

Стрєлков-гіркін. Фото: Telegram
Стрєлков-гіркін. Фото: Telegram

"Дехто розповідає, що наші бійці нормально переводять у компост ворога, при цьому самі втрат не несуть. У мене нема жодного сумніву, що у разі поразки російської армії, буде наступати і на Донбас, і на Крим і всюди. Не буде ніякого перемир'я. Буде війна. Єдине, коли зможе піти на перемир'я, це коли їй знадобиться передишка, тобто вона зазнає нові важкі втрати".

Настрій у Гіркіна явно не надто веселий, проте тут слід розуміти, що коли він говорить, це теж пропаганда, просто більш вишукана, на підготовленого слухача.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Коли терорист розповідає про перемир'я, на яке нібито не піде Україна, мова йде зовсім не про Україну, а скоріше гіркін дає невелику підказку, про справжні плани пуйла, який мирні переговори використовує, для передислокації військ, підтягування резервів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що військовослужбовець Іван після двох інфарктів та виходу на пенсію показав, наскільки сильні ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бійці ЗСУ показали, як розгромили "лігво" російських окупантів: не залишили жодного шансу на порятунок.

Також "Знай.ua" писав, що підполковник Євген третій місяць бореться з окупантами під Ізюмом: думок про капітуляцію навіть не допускає.