Поїтивилися нові подробиці стосовно шостого пакету санкцій проти Росії. Торкнуться вони і пропагандистів, які прославляють свого диктатора Путіна.

Таке рішення погодили міністри Євросоюзу в рамках шостого пакету санкцій, повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

Справа в тому, що в рамках шостого пакету санкцій проти Російської Федерації будуть відключені телеканали Rossiya24, TV center International, RTR Planeta від кабельної, супутникової та інтернет-трансляції в ЄС.

Російські пропагандисти, фото: скріншот з відео
Російські пропагандисти, фото: скріншот з відео

Це є досить важливим досягненням інформаційно-дипломатичного фронту. Можливо, більше людей дізнаються правду, і перестануть танцювати під путінський режим.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко подякував своїм міжнародним колегам, які підтримали відразу цю пропозицію. Всі розуміють, як це важливо на сьогоднішній день.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

"Російська пропаганда-вбиває ментально, їй не місце в цивілізованих країнах. Тому її заборона в ЄС-великий крок у боротьбі з ворогом", – зазначив Ткаченко.

Раніше в Європейському Союзі вже забороняли такі телеканали, як Sputnik і Russia Today, але, тепер, цей список значно розширився.

Російська пропаганда
Російська пропаганда

Також, в цьому пакеті санкцій заборонили частково імпорт російської нафти.

Нагадаємо, що Росія напала на Україну 24 лютого. Того дня життя українців змінилося назавжди. Окупанти принесли на наші землі біль і руйнування.

Нагадаємо, що російський окупант зібрався влаштовувати бунт, якщо його не відпустять з війни в Україні: поскаржився батькові на умови

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів про чергові перемоги ЗСУ, і перемоги в "спецоперації": у Росії є деякі переваги

Також, Михайло Подоляк про переговори і договори з рф