Прикордонник Ігор, родом із Закарпаття, прослужив понад 20 років у підрозділах охорони кордону Чопського та Чернівецького прикордонних загонів і завершив кар'єру у 2020 році. Проте, зараз повернувся у стрій, щоб боронити Батьківщину.

У чоловіка зростають двоє синів Іван та Максим, які стали його найбільшою радістю і гордістю. Після завершення кар'єри Ігор вийшов у запас Збройних Сил України та розпочав цивільне життя. Він з радістю займався сферою місцевого туризму та виховував дітей.

Прикордонник Ігор радів можливості проводити багато часу з дружиною та синами, адже вони вже підросли і тягнулися до батька. Єдино правильним життям Ігор вважав спільні прогулянки, походи, розмови, інколи навіть допомога батька з домашніми завданнями.

Прикордонник Ігор, фото: facebook.com/zahidnuy.kordon
Прикордонник Ігор, фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Та його життя, як і життя всіх українців круто змінила війна. Коли Ігор дізнався про те, що російські окупанти здійснили напад на його рідну землю, він одразу повернувся на військову службу. Чоловік у складі підрозділу від Чопського прикордонного загону вирушив у протилежний бік України, аби боронити її від рашистської навали.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Я тут для того, аби захистити своїх дітей. Там, вдома, у мене залишилися сини Іван і Максим. Я зроблю все, що у моїх силах, аби їхнє дитинство було мирним і радісним, аби їх не торкнулася війна. Ми тут усі для того, щоб захистити наших дітей, наші родини, нашу Україну. Ми не дозволимо окупантам відібрати щасливе майбутнє у наших синів і доньок. Ми відвоюємо свою землю, повернемо мир і добробут Україні і наші діти зростатимуть у вільній, незалежній, могутній європейській державі!", - говорить прикордонник. Прикордонник Ігор

Прикордонник Ігор, фото: facebook.com/zahidnuy.kordon
Прикордонник Ігор, фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Син прикордонника Ігоря, фото: facebook.com/zahidnuy.kordon
Син прикордонника Ігоря, фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Нагадаємо, герой "Азова" Купарашвілі розповів, як його оперували в підземеллі "Азовсталі": "Вийняли дві кулі з живота"

Також ми писали, морпіх Владислав розповів про небувалий героїзм українських танкістів: "На прорив до останнього подиху"

Нагадаємо, морпіх Олександр назвав два факти, завдяки яким Україна переможе у війні: "Знання рятують життя"