У TikTok з'явилося відео з чат-рулетки, що стало неймовірно популярно останнім часом - там громадянин Грузії спробував пояснити невідомому хлопцеві, чому їхня країна зараз допомагає Україні в повномасштабній війні проти рашистів.

Точніше хочеться відзначити-цим займається виключно мирне населення Грузії, так як влада продовжує дотримуватися політики нейтралітету, навіть незважаючи на попередні війни в Абзахії і Південній Осетії.

У Грузії почались масові протести, фото з выльних джерел
У Грузії почались масові протести, фото з выльних джерел

— Чому Грузія допомагає Україні проти росії воювати?

— Ти як чеченець питаєш або як росіянин?

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

— Як людина.

— Ні, мені цікаво - ти як чеченець питаєш? Це питання людина б не поставив.

— Я питаю загалом... не від національності.

— Просто мені цікаво через що це.

— Добре, давай як російська.

Війна в Україні
Війна в Україні

— З боку матері почну, як єврей. Століттями великої грузинської історії на нас ніколи русичі, слов'яни (тобто українці) не нападали. Хоча вони в Чорному морі запливали і курачили турків - наших спільних ворогів. Не ваших, а наших. Але ніколи ці козачки українські ніколи Грузію не грабували і ніколи з нами не воювали, хоча вони могли. Це що стосується історії. Що стосується 90-тих років, коли росія напала на Абхазію, там разом з росіянами воювали і 7 тисяч добровольців з Чечні, під командуванням Шаміля Басаєва, Хамзата Гелаєва, то український народ підтримав грузин не тільки не словом. 600 бійців прийшли, на нашому боці воювали. Разом зі мною в окопі сиділи, мені тоді було 17 років. Треба запам'ятовувати добрі справи і допомагати у важкий час цьому ж народу - братньому народу.

@guseynov3_

♬ оригинальный звук - Elmin

Нагадаємо, український пілот евакуював поранених з "Азовсталі" під вогнем росіян: "На борту 20 осіб, двигун відмовив"

Як повідомляв "Знай.ua", росіяни почали тікати з армії, аби не стикатися з ЗСУ: погрожують розстрілом і покараннями

Знай.ua писав, окупанти масово відмовляються вступати в бій, а командування наймає інформаторів