Новини з фронту це завжди гойдалки, активні бойові дії несуть за собою постійні зміни, проте українці хочуть чути більше хороших новин.

У телеграм-каналі Десантно-штурмових військ з'явилися кадри розбитою українськими військовими техніки росіян. У повідомленні зазначають, що працювали десантно-штурмові бригади спільно з Сухопутними військами України.

Розбита техніка рф. Фото: скриншот Telegram ДШВ ЗСУ
Розбита техніка рф. Фото: скриншот Telegram ДШВ ЗСУ

Таким чином було знищено два танки, МТ-ЛБ та більше десятка російських окупантів. Ці втрати ворог поніс на одному з основних напрямків, де наразі найгарячіше. Броньована техніка більше не допомагатиме загарбникам захоплювати територію України.

На Донеччині завдяки чітким та злагодженим діям розвідки та артилерії було зірвано черговий план противника, який намагався вдарити у фланг Українським підрозділам. Зокрема, вчасно виявивши просування ворожих танків, розвідка передала координати артилеристам, які оперативно "накрили" ворожу бронегрупу. Десантно-штурмові війська ЗСУ

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Розбита техніка рф. Фото: скриншот Telegram ДШВ ЗСУ
Розбита техніка рф. Фото: скриншот Telegram ДШВ ЗСУ

Зазначають, що бій тривав недовго, але результативно – українськими воїнами знищені два танки та МТ-ЛБ рашистів. Решта танкових екіпажів в паніці відступили, відмовившись від подальших дій, зазначають у дописі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Україна докладає максимальних зусиль для розблокування морських портів, а аналітики впевнені, що рф просто так море не віддасть і там буде новий фронт.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти хочуть розмінувати Маріуполь "природним" шляхом.

Також "Знай.ua" писав, що Лаврова в Туреччині поставили у глухий кут запитанням про крадіжку зерна в Україні.