Бійці ЗСУ продовжують вибивати російських окупантів з української землі. Так, на Херсонському напрямку бійці мають суттєві успіхи і активно йдуть у контрнаступ. Про це повідомляє Херсонська міська рада в соціальній мережі facebook.

Українські захисники вже четвертий місяць борються зі злом, яке прорвалося в нашу країну в лиці російських "визволителів". За цей час російські окупанти скоїли безліч злочинів і зламами тисячі доль. Однак Збройні Сили України не дрімають і змушують загарбників заплатити найвищу ціну за скоєне.

ЗСУ, фото: скріншот з відео
ЗСУ, фото: скріншот з відео

Так, на Херсонському напрямку українські захисники мають помітні успіхи. Вони перейшли в контрнаступ і впевнено виганяють російських загарбників з території України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Українські війська ведуть контрнаступ на напрямках Киселівка, Солдатське і Олександрівка Херсонської обл.під контролем України повністю знаходиться Селище Таврійський", - йдеться в повідомленні Херсонської міськради.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, новий-старий претендент на посаду "українця": олігарх Фрідман хоче втекти з "корабля" під назвою Росія, санкції підтискають.

Також наш портал інформував, росіяни продовжують нести втрати поблизу Сєвєродонецька, а жителі Херсона і Маріуполя скаржаться на критичну ситуацію: ось він який, "русский мир".

Крім того, наш портал повідомляв, від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів лише один окупант.