Військовий розповів, як вдалося вистежити танк, який безцільно стріляв по позиціях ЗСУ — вистежили та знищили не лише танк, але й цілу колону окупантів БТРи, БМП та танки з купою піхоти.

За допомогою оптики від українського протитанкового ракетного комплексу "Корсар" - розповідає оператор ПЗРК, танк, який вів не прицільний вогонь по позиціях ЗСУ було вирахувано. Про це у репортажі Сухопутних військ.

ЗСУ нищать ворога. Фото: Telegram
ЗСУ нищать ворога. Фото: Telegram

"Я побачив як після вистрілу підіймається хмара пилу. Приблизив оптику та побачив танк. Доповів старшому, він сказав "відкрити вогонь одиночним пострілом". Я відкрив вогонь і ракетою знищив ціль. Потім пішла колона", - говорить військовий.

БМП-3, танк та БТР були також уражені почергово. Спочатку зупинили БМП, потім зупинити БТР. Танк залишили у замку, щоб він не міг розвернутися і вдарити по позиціях ЗСУ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

ЗСУ нищать ворога. Фото: Telegram
ЗСУ нищать ворога. Фото: Telegram

На БМП сиділа піхота від 4 до 8 осіб. По БМП було два постріли, там теж була піхота. БМП вибухнула та зачепила танк. військовий.

Він запевнив, що захисники будуть йти вперед, і тільки вперед, щоб визволити Україну від окупантів, перемога буде за нами.

Нагадаємо, раніше ми писали, що біля кордону з Україною чомусь спалахнула російська військова частина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти планували роздати українцям: "наполеонівські" плани курам на сміх.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти винайшли ідеальний план - вирішили підірватися на гранаті, щоб втекти з війни в Україні.