Добровольці з 55 країн долучилися до Інтернаціонального легіону, щоб захищати Україну.

Таку цифру озвучив сьогодні на брифінгу речник Інтернаціонального легіону. Він заявив, що серед легіонерів найбільша кількість військових американців, британців, поляків та канадійців. Точну кількість не назвав, посилаючись на конфіденційність.

Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube
Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube

У нас є представники 55 країн з усіх континентів, навіть таких далеких, як Бразилія, Південня Корея, Австралія. Речник Інтернаціонального легіону оборони України Дам'єн Магру

Також він зазначив, що бійці легіону знаходяться на повному забезпеченні ЗСУ і фінансується з оборонного бюджету. Видатки на проживання, зарплати бійців, зброї та амуніції. Але крім того легіон має додаткові благодійні кошти від приватних західних донорів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube
Інтернаціональний легіон. Фото: скриншот Youtube

Найбільша кількість в легіоні американців і британців, за ними йдуть поляки та канадці, а потім - представники різних країн. Зокрема, досить велика кількість — із країн Балтії та північних країн, серед яких речник Інтернаціонального легіону виділив Фінляндію.

Нагадаємо, раніше ми писали, що світ чекає зараз новий виток гонки ядерних озброєнь, через російську агресію арсенали найближчим часом почнуть зростати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти поскаржилися на українських снайперів, залишили загарбників без причинного місця.

Також "Знай.ua" писав, що Україна може стати надпотужною країною після закінчення війни, але потрібно скористатися прикладом Ізраїлю.