Який день по інтернет-ЗМІ блукає обнадійлива інформація про те, що путін переніс невдалу операцію і знаходиться в комі.

Заява дуже гучна, але мало хто в неї вірить. Слідом за цим стала з'являтися інформація, що про смерть президента рф оголосять 22 червня. Відома тарологиня Наталія вирішила запитати у карт і ось що вони їй показали.

"Вам ця дата нічого не нагадує?.. Колись було розпочато війну, бомбили Київ... Коли почала Велика Вітчизняна війна, про яку так любить говорити путін. З його смертю війна в Україні припиниться... І ось дивіться, 22 числа оголосять про його смерть. Путін не дарма любив символічні дати, ось вам і символізм. Зруйновані плани, плоди трансформації. Ось так і показало Таро. Зруйновані плани через смерть недоумкуватої недолюдини. Дякую за увагу".- обнадіяла знову Наталя.

Коли оголосять про смерть путіна? Прогноз Таро
Коли оголосять про смерть путіна? Прогноз Таро

У коментарях до відео люди висловили свою недовіру таким прогнозам:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Звідки такі плітки? Це все поки вкидання, ось коли відкинеться тоді можна повірити", "Якщо це збудеться - почну сильно вірити в передбачення карт", "21-22 червня день літнього сонцестояння. По праву славиться найсильнішим жіночим святом роду!", "Як хочеться вірити в ваш розклад!", "Жириновський зачекався на путіна"...

Нагадаємо, що путін вирішив зайнятися "благодійністю" за допомогою краденого в Україні зерна.

Раніше ми повідомляли, що Володимир путін змусив вчених повірити в ворожі інопланетні цивілізації: "Мозок з іншим хімічним складом".