Один з кращих світових експертів зі збройних конфлікту Макс Бут висловився про війну в Україні, і розповів, чому Захід просто зобов'язаний видати більше зброї.

Про це він розповів американському телеканалу MSNBC.

На думку чоловіка, Росія сьогодні розв'язала війну не просто проти України, а проти Заходу. Україна просто стала таким собі щитом для Європи, тому партнери повинні негайно допомогти, і надати якомога більше зброї.

Тільки так можна перемогти злощасне протистояння ворожої армії, яке триває вже чотири місяці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Ми повинні зрозуміти, що ми робимо помилку в тому, як ми ставимося до цієї війни, тому що ми продовжуємо думати про неї як про "їхню війну" - українців, які воюють. А нам потрібно думати про неї як про "нашу війну" - Путін веде війну проти Заходу, він намагається зруйнувати заснований на правилах міжнародний порядок, який ми - американці, ми - європейці, захищаємо" - говорить Макс бут.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Також, на його думку, це пряма загроза всім, і люди повинні нарешті усвідомити, що це не проект іноземної допомоги, і не благодійність. Все це самооборона, і лінія фронту на Донбасі, а не десь далі, тому що українці стримали це зло, і гинуть за майбутнє європейців.

Саме тому, світові лідери повинні терміново надати Україні необхідну зброю в найкоротші терміни. Чи прислухаються громадяни до слів військового експерта-невідомо, але дуже хотілося б, щоб це вже сталося.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в ротах по 10-15 осіб: російські окупанти масово відмовляються воювати і готові розстріляти власне командування

Раніше повідомлялося, що пес патрон розчулив українців несподіваною порадою, який слід "взяти на озброєння"

Також, бійці ЗСУ випробували нове озброєння на російських окупантах: одним махом спалили більше десятка техніки