Радник глави офісу президента України Олексій Арестович розповів, як може розвиватися ситуацію в країні на цьому тижні. Вона буде по-справжньому історичною, через що вкрай і важкою.

Про це розповів він у розмові з російським журналістом і правозахисником Марком Фейгіним, який опублікований на YouTube.

Правила гри на морі кардинально змінилися, і тепер російський Чорноморський флот знаходиться в складному становищі. Українські захисники ще раз завдали нищівного удару по позиціях російських окупантів на острові Зміїний.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

"Там було багато "жирних" цілей і по них вранці прилетіло. Багато цілі накрили, було задимлення по повній, дуже велике", - сказав він.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Також, Олексій Арестович попередив, що тиждень буде дуже складний для всієї країни. Росіяни вибудували вздовж західного узбережжя Криму своє озброєння, і це може призвести до масового обстрілу. У ці дні краще не нехтувати правилами безпеки, і ховатися при кожній повітряній тривозі.

Олексій Арестович, фото з соцмереж
Олексій Арестович, фото з соцмереж

"Вони вишикувалися вздовж західного узбережжя Криму і, швидше за все, носії крилатих ракет, всі 6 одиниць, які там були, готують масовий пуск ракет. Сьогодні-завтра-післязавтра я рекомендую всім громадянам України, особливо киянам, зокрема, жителям Печерська, не нехтувати попередженнями повітряної тривоги", - говорить радник ОП.

Результати обстрілів. Фото: Telegram
Результати обстрілів. Фото: Telegram

В черговий раз ще він закликав жителів Херсона по можливості покинути місто, так як ВСУ готуються до наступу, і можуть звільнити його вже найближчим часом. Для цього їм потрібно, щоб люди поїхали, і це зроблено заради їх же блага.

Нагадаємо, що СБУ схопила гостя від Путіна, який хотів нанести руйнування в Україні

Раніше повідомлялося, що російські танки Т-72: як навчитися розпізнавати ворожу техніку на випадок наступу

Також, російські окупанти б'ють і грабують чоловіків в Херсонській області: бояться, що ЗСУ вже підходять до міста