Зараз ще одна тема в Україні є "топовою", якщо це можна так назвати. Жителів цікавить, чи варто чекати черговий наступ окупантів з боку Білорусі.

Відповідь на це питання стосовно терміну дав військовий експерт Олександр Мусієнко під час ефіру "єдиний марафон".

За його словами, станом на сьогоднішній день у Білорусі немає сил для наступу, а кількість мобілізованих все ще не змінюється. Однак, радіти рано-все може змінитися в будь-який момент.

Олександр Мусієнко, фото: скріншот з відео
Олександр Мусієнко, фото: скріншот з відео

На даний момент чисельність армії Білорусі становить 5 тисяч чоловік, чого звичайно ж недостатньо для повноцінного наступу, але, в будь-який момент може статися так, що їх посилять ще й російські війська. Українці вже бачили подібне за кілька днів до вторгнення, що сталося 24 лютого, але тоді путіну не вдалося умовити Олександра Лукашенка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

"Зараз за різними оцінками присутні близько 5 тисяч військових, їх кількість істотно не збільшилася. Зараз побачимо протягом наступних тижнів, чи до 15 липня буде зростати ця кількість в результаті мобілізаційних підготовки резервів. Від цього буде залежати багато в чому, як ситуація буде розвиватися далі",- зазначив Олександр Мусієнко.

Лукашенко і путін, фото: вільне джерело
Лукашенко і путін, фото: вільне джерело

Якщо в Білорусі зважаться на такий крок, то це лише значно прискорить падіння диктаторських режимів в цих країнах, так як крок невиправданий.

Нагадаємо, що Путін захоплюватиме Молдову: у Міноборони пояснили, чого хоче домогтися диктатор

Раніше повідомлялося, що українці майстерно знущаються над орками в Херсонській області: відразу і не помітиш

Також, Віталій Кім проговорився про те, чи хотілося все кинути через злість на окупантів