Мер Мелітополя надав актуальну інформацію щодо ситуації в місті та поділився успіхами ЗСУ в ліквідації російських окупантів.

Іван Федоров повідомив, що українські війська, в ніч на 3 липня, нанесли понад 30 ударів по одній з чотирьох російських військових баз у Мелітополі. Після інциденту окупанти намагалися вивезти вцілілу техніку, але в результаті обстрілу ворожий об'єкт був повністю знищений.

Всього солдати рф розмістили 4 військові бази в районі Мелітополя. За словами чиновника, таким чином окупанти хочуть сховатися за мирними людьми, як за живим щитом.

Окупанти. Фото: YouTube
Окупанти. Фото: YouTube

Є й хороші новини. Місцева влада активно продовжує евакуацію мирного населення до Запоріжжя. Тільки ось ворогові це не подобається, тому Федоров попередив, що найближчим часом можуть бути різні провокації.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Вони хочуть пустити поїзд з Мелітополя до Криму. Показати, що страждає мирне населення, руйнується міська інфраструктура. Ми знаємо всі ці провокації і те, як працює рашистська пропаганда теж", - сказав мер.

Федоров також розповів, що над містом затягнувся дим. Це палають склади на території української авіабази.

Пожежа на авіабазі в Мелітополі, фото місцевих жителів
Пожежа на авіабазі в Мелітополі, фото місцевих жителів

Раніше ми писали про те, що російські окупанти називають війну "вечіркою", і хваляться моторшними звірствами: "Коли ще я переріжу чоловікові горло"

Як повідомляв Знай.ua, ЗСУ показали,як підсмажують російських окупантів із нового озброєняя: б'ють точно в ціль

Також портал Знай.ua писав, що в "ДНР" окупанти погрожують зброєю і не відпускають додому випускників "МВС": відправляють на фронт як "м'ясо"