Приблизно мільйон українців на сьогоднішній день воюють, або ж почали навчатися цьому деякий час тому.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter , активним користувачем якої він є.

За його словами, наразі захищають свою батьківщину близько мільйона громадян. Частина лише навчається до того, щоб отримати бойовий досвід.

Олексій Данилов, фото: скріншот з відео
Олексій Данилов, фото: скріншот з відео

"План путіна" йде за графіком? Українська якість обов'язково переважить рашистську кількість", - написав він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Олексій Данилов, фото: Twitter
Олексій Данилов, фото: Twitter

Незважаючи на те, що російський диктатор мав на меті демілітаризувати Україну, за 4 місяці протистояння у нашої держави відбулася максимальна мілітаризація. При цьому, якби нападу не було з боку Росії, то Україна не мала б такої необхідності.

Олексій Данілов, кадр з відео
Олексій Данілов, кадр з відео

"Україна ударними темпами здійснює переозброєння за стандартами НАТО. Відбувається постійне накопичення та насичення Сил оборони західною зброєю та технологіями", - продовжив Олексій Данилов.

А наприкінці секретар РНБО подякував партнерам з усього світу за підтримку України. Завдяки цьому наша перемога відбудеться вже незабаром.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

До речі, чоловік назвав умову для того, щоб війна в нашій країні закінчилася до кінця року.

"Нам дуже хотілося б, щоб це сталося, але для цього мають бути певні фактори. Якщо кількість та якість зброї, яку дають нам партнери, якщо відкриється ленд-ліз та інші можливості для підтримки нашої країни, то таке завдання можна виконати. Якщо цього не буде, ми розуміємо, що буде дуже складно, але ми продовжуватимемо боротьбу за незалежність", - зазначив він.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Маріуполі окупанти крадуть навіть гранітну плитку, і звозять усе до захопленого Донецька - мародерства повним ходом .

Раніше повідомлялося, що майже всі чоловіки та більшість жінок підуть на війну: Сергій Братчук звернувся до українців

Також українка поруч із окупантами у Херсоні обрала їм похоронну пісню .