Незабаром на полі бою будуть серйозні на користь України. За допомогою західних партнерів Росія зазнає поразки на більшості напрямків.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю газеті Financial Times.

Відчутні результати українці зможуть побачити вже ближче до кінця цього року, і наші території нарешті будуть звільнені від російських загарбників.

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube
Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

"До кінця цього року відбудуться серйозні зміни на полі бою на користь України. Я сподіваюся, що цього року ми побачимо контрнаступну кампанію і що вона буде успішною", - заявив Резніков. Існує також висока ймовірність того, що війна завершиться вже цього року. Проте, дуже радіти поки що зарано.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Все завдяки системам великої дальності, серед яких є і РСЗВ HIMARS. Вони за останній місяць вже змінили правила гри у війні в українську сторону. ЗСУ продовжать отримувати їх у великих кількостях.

Ракетні комплекси HIMARS
Ракетні комплекси HIMARS

Спочатку США побоювалися, що відправка в Україну HIMARS може призвести до ескалації війни, проте тепер вони побачили професіоналізм наших військових і вже надсилатимуть у більшій кількості. Серед них будуть і ракети з дальністю польоту за 300 кілометрів, що полегшить роботу українцям.

"Я думаю, що це поетапний рух. Ми даємо їм доказ того, що ми можемо використовувати HIMARS з точністю та витонченістю, і ми отримаємо ще більшу і більшу дальність", - упевнений Резніков.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

До речі, такі постачання значно скоротили кількість втрат української сторони, адже ще у травні це число було близько 100 осіб на день.

Олексій Рєзніков. Фото: Facebook
Олексій Рєзніков. Фото: Facebook

Нагадаємо, що щасливий російський сім'янин виявився нелюдським убивцею: хто причетний до запуску ракет Україною, і що відомо про його близьких

Раніше повідомлялося, що російська армія щодня втрачає свою силу, скоро попросять у вусатого диктатора фанерні танки — бійці ЗСУ спрацювали майстерно .

Також посольство США в Україні терміново просить своїх громадян залишити Україну .