Воїни ЗСУ відплатили зраднику, який у 2014 році перейшов на бік бойовиків "ЛНР" та воював проти українців. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив офіцер Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан (Штірліц).

Воїни Збройних сил України під час боїв із російськими окупантами ліквідували уродженця Львова, який у 2014 році перейшов на бік бойовиків "ЛНР". Зрадника України звали Микола Вацик і у так званій "ЛНР" він став не останньою особою.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

Зазначається, що з 2014 року зрадник України дослужився в окупаційних військах до начальника відділу Центру спеціального призначення сил оперативного реагування (ЦСН СОР) у так званому "МВС" невизнаної республіки.

Ліквідований зрадник. Фото: скрін telegram
Ліквідований зрадник. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Втім, насолоджуватися становищем довелося недовго і тут постаралися воїни ЗСУ та карма, яка обов'язково наздожене кожного злочинця, який націлив зброю на українців.

Варто зазначити, що ЗСУ дуже якісно виконують свою роботу, що визнають і самі окупанти. Неодноразово у перехопленнях їхніх розмов, загарбники визнають, що українська армія підготовлена ​​набагато краще.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, щасливий російський сім'янин виявився нелюдським убивцею: хто причетний до запуску ракет Україною, і що відомо про його близьких.

Також наш портал інформував, порівняння західного озброєння для ЗСУ та російського металобрухту: як швидко за допомогою HIMARS та MLRS вдасться подолати окупантів.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".