Чергове імпортозаміщення. Бойовики у так званій Луганській Народній Республіці вирішили відмовитися від Google і вирішили його заблокувати.

Про це в Telegram-каналі написав ватажок терористів, які окупували частину Луганщини, Леонід Пасічник.

Таким чином вони планують обмежити місцеве населення від правдивих новин, і збираються поширювати виключно пропаганду. Новий етап інформаційної війни, яку їм ніколи не перемогти.

Леонід Пасічник, фото: скріншот
Леонід Пасічник, фото: скріншот

"Війна - це не тільки ракети, які летять на наші міста, а й шквал фейків та дезінформації, якими нас закидають з боку України. У цьому плані західні інтернет-платформи - такі ж ракетні системи залпового вогню, тільки інформаційного", - пише сепаратист на своїх акаунтах у соціальних мережах. Незабаром вони мабуть зовсім відмовляться від інтернету, і всі новини будуть отримувати з телевізора, адже пропагандистам так легше контролюватиме людей.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Головною зброєю в цій війні він вирішив назвати компанію Google, адже там регулярно збільшується кількість новин, або як вони це називають – "фейки". Саме тому вони вирішили з цим боротися у своєрідний спосіб.

Google: скрін пошукового рядка
Google: скрін пошукового рядка

"Компанія веде цілеспрямовану пропаганду тероризму та екстремізму, а значить - просто ні в що не ставить своїх користувачів з Луганської Народної Республіки. Нам такі інформаційні прильоти не потрібні: ні з боку України, ні з боку Заходу. Впораємось і без Google. Виправляться, почнуть поважати людей – подумаємо про повернення”, – написав він.

Леонід Пасічник
Леонід Пасічник

Пошуковик, як зазначають журналісти, вже перестав працювати на території ЛНР. Жодної свободи для місцевих жителів. Ось, що собою являє російська пропаганда.

Нагадаємо, що окупанти вже закликають родичів вимкнути телевізор та подумати головою: втрати величезні

Раніше повідомлялося, що росіяни почали брати на війну п'яних жінок, складуть компанію загарбникам

Також бійці KRAKEN захопили в полон досвідченого розвідника ворогів, благає обміняти .