Відомий російський пропагандист Володимир Соловйов знову пробив дно і не може стримати емоцій після чергових успішних контрнаступів ЗСУ.

Сталося це під час його ток-шоу, де він регулярно збирається для того, щоб обговорити тему України, і знову навішувати локшину про перевагу Росії на полі бою.

Звичайно ж, це робиться для того, щоб заплутати очі російському народу, і не допустити того, щоб вони дізналися всю правду. Правду про те, що їхня країна насправді ні чим не відрізняється від терористів, і в Україні вони якраз не рятують народ, а по-звірячому їх вбивають.

Цього разу в ефірі він почав читати коментарі користувачів, мабуть, і дуже сильно сердився. Мабуть, хтось почав висловлювати сумніви, і тоді пропагандиста, що фонтанує промову, полилася.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Соловйов. Фото: скрін youtube
Соловйов. Фото: скрін youtube

"Це ви про що всi. Треба міркувати про можливість застосування ядерної зброї. І не повинно бути жодної ілюзії у Заходу, що ядерна зброя буде застосована відповідно до концепції та стратегії Росії. У нас стратегія національної безпеки чітко і ясно прописана, що де і як. Ганно, тобі що мене вчити. Робитиму те, що вважають за потрібне. І плювати мені на дрібні підвивання укро-хряків" - говорить в істериці Володимир Соловйов. Точніше, він не просто говорив, а на всю кричав.

Певне, не все так гладко складається у росіян у війні, яку вони розв'язали в Україні. Але нічого, настане час, і вони все усвідомлюють.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що путін готує новий сезон ядерних загроз в Україні, намагається завадити контрнаступу ЗСУ

Раніше повідомлялося, що окупанти вже закликають родичів вимкнути телевізор та подумати головою: втрати величезні

Також у Росії знищуватимуть фанерний HIMARS, щоб показати хоч якусь перемогу