Російський телеведучий, затятий пропагандист Кремля Володимир Соловйов, відомий своєю однобокою позицією по Нагірно-карабахському конфлікт, абсолютно несподівано потрапив у трагікомічну для нього ситуацію просто під час прямої трансляції на YouTube-каналі "Соловйов Live".

Читайте Знай в Google News!

Про це вже у всю пишуть в соціальних мережах, уважні глядачі з Азербайджану.

Так, під час трансляції Соловйов збирався зробити провірманський ролик, почав розповідати про те, "як біля вірменського військкомату проводжають людей, аплодуючи їм", коли, раптом побачивши азербайджанський прапор, усвідомив, що помилився — кадри було знято біля Ясамальського районного управління Державної служби з мобілізації та військового призову Азербайджану, а не в Єревані.

Зрозумівши, що вийшло, м'яко кажучи, ніяково, пропагандист почав звинувачувати своїх редакторів і кричати на підлеглих, які допомагають йому в підготовці ефірів.

"Ви з головою дружите, ви зовсім збожеволіли? Це гірше, ніж помилка!", - прогримав він.

Популярні новини зараз
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ось як реагують користувачі мережі: "Він завжди так ганьбиться"; "Так, йому все одно. У душ піде, змиє день і до наступного клієнта."; "Його всі ненавидять і свої і чужі"; "Соловйов ненавидить всіх і вся. Як його досі не прибрали з ТБ"; "Він мудак! Сидить на зарплаті від х*чів і відкриває свій рот смітник тільки, що б їх підтримати тільки".

Також варто додати, що Україна підтримала Азербайджан у війні з Вірменією: "Ми послідовно підтримували цілісність Азербайджану, як і він — нашу. Цей принцип залишається для нас незмінним", - заявив Міністр закордонних справ України.

А ще з'явилася інформація, що в соціальних мережах поширені відеокадри поставок вантажними машинами озброєнь Вірменії. Як повідомляє 1news.az, на знак протесту проживають в Ірані азербайджанці стали спалювати ці машини і ділитися цими кадрами в соцмережах.

Крім цього, азербайджанці висловлюють невдоволення тим, що Іран в такий важкий період, коли йдуть бойові дії, дає дозвіл на поставки через свою територію зброї агресору Вірменії. Якщо даний факт відповідає дійсності, то він суперечить сформованим за багато років дружнім взаєминам між Азербайджаном та Іраном. Ісламська Республіка Іран - сусідня країна, яка не повинна допускати поставок через свою територію озброєння Вірменії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Туреччина вступила в конфлікт за Нагірний Карабах і збила вірменський літак.

Як повідомляв Знай.uа, протистояння Азербайджану і Вірменії за Нагірний Карабах: воєнний стан, знищена техніка і людські втрати, ексклюзивні дані.

Знай.uа писав, у Вірменії вводять воєнний стан, Міноборони повідомило про десятки загиблих.