Стало відомо про те, коли путін може оголосити про свою "перемогу" в Україні. Обрав особливу для себе дату, адже таке диктатори люблять.

Таку думку висловив російський опозиціонер Гарі Каспаров в інтерв'ю порталу "Обозреватель".

На його думку, російський президент путін може оголосити про якусь перемогу у свій день народження. 7 жовтня цього року йому виповниться 70 років, так званий ювілей.

Диктатору різних часів завжди любили особливі дати, і саме в ці дні оголошували про якісь грандіозні події.

путін. Фото: скриншот YouTube
путін. Фото: скриншот YouTube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я майже впевнений, що до 7 жовтня, до путінського ювілею - диктатори дуже люблять ювілеї, ось йому буде 70 років, я думаю що під цю дату заплановано оголошення перемоги", - сказав Гаррі Каспаров.

При цьому у Кремлі чудово розуміють той факт, що виграти війну вони не можуть, і це вже неможливо буде зробити за два місяці. Саме тому "перемога" буде сумнівною, адже на той момент ЗСУ зможуть звільнити низку територій, які зараз знаходяться в окупації.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

"Думаю, що там заволодів певний здоровий глузд, що виграти війну в тому обсязі, в якому вони планували, не вдається, отже, потрібно зафіксувати територіальні придбання, окопатися і вести переговори з позиції сили, як вважає Путін", - пояснив Каспаров.

Наступні кілька тижнів стануть визначальними, а звільнення Херсона буде поворотною точкою війни. Саме успіхи ЗСУ на полі бою загальмували кардинально наступ росіян, і викликав паніку.

Окупанти, фото: скріншот з відео
Окупанти, фото: скріншот з відео

А ось чи збирається путін до свого дня народження оголошувати про перемогу - дізнаємося вже зовсім скоро.

Нагадаємо, що вороги вже готові українським захисникам "ставити пам'ятники" – розвіяли міфи

Раніше повідомлялося, що українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних

Також українка з малечею врятувалася від обстрілу росіянами на Антонівському мості, навели дуло