У мережі хвиля сміху через нове відео з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, у мережі звернули увагу, що практично всі спортсмени, які були на зустрічі з очільником Кремля були однакогового або ж меншого зросту ніж Путін. При цьому організатори зустрчі забули про особистих охоронців Путіна, які були значно вищі за нього.

"Спортсменів сьогодні для зустрічі з президентом РФ суворо відкалібрувати по Путіну, а ось охорону - немає. Якось незручно вийшло: на спортсменів Путін навіть зверху вниз може споглядати, дрібних напідбирали, а охорони - хіба лисиною пахви полірувати...))" - пише Олексій Голобуцький в Facebook.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто нагадати, що у мережі з'явилися відверті знімки начальника штабу "Молодої гвардії Єдиної Росії" в Читі Уляни Путинцевої. Фотографії дівчина виклала сама, на своїх сторінках у соцмережах.

Уляна Путинцева позує на змінку лише в одному спідньому та з масивними прикрасами. Публікації знімків активістки супроводжувалися в місцевих ЗМІ згадкою недавньої історії із звільненням барнаульської вчительки. Журналісти підкреслюють, що педагог на тих скандальних кадрах була куди скромнішою, ніж начальниця штабу "Молодої гвардії Єдиної Росії", однак педагога одразу погнали з робочого місця.

Нагадаємо, 35-річна гімнастка Аліна Кабаєва, яку у всьому світі вважають коханкою глави Кремля Володимира Путіна, поділилася своїм поглядом на устрій родини та сімейне щастя.

Як повідомляв "Знай.ua", під час програми "Хто проти?", темою якої була вступ в силу закону про визнання учасниками бойових дій воїнів УПА в Україні, сталася перепалка між гостями. В результаті бійки, топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов вигнав з ефіру експертів, які влаштували бійку в студії.

Також "Знай.ua" писав, що одіозний сенатор країни-агресора Олексій Пушков розповів, що Росія не готова до війни з Україною за територію Донбасу. Якщо Росія буде відвойовувати Донбас, це може призвести до вічного протистояння.

НАБУ відновить справи проти корупціонерів Порошенко після перемоги Гриценко