Про ймовірні тісні стосунки між Володимиром Путіним та Аліною Кабаєвою говорять вже досить довго. Тим не менше про реальні докази наявності зв'язку між ними не було аж до нещодавнього часу.

Так, незалежні журналісти з OCCRP провели розслідування, завдяки якому вдалося виявити цілий ланцюжок випадків передачі елітних подарунків від оточення Путіна родичам Кабаєва. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Володимир Путін
Володимир Путін

За інформацією журналістів, в грудні 2015-го року мільярдери Геннадій Тимченко і Петро Колбін передали у власність Анни Зацепиліної (бабусі Аліни Кабаєвої) три VIP-квартири в елітних ЖК в Москві і Санкт-Петербурзі (На Арбаті і в районі Петропавлівського собору), сумарною вартістю в кілька сотень мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

При цьому, обох мільярдерів, які вирішили зробити малознайомій літній жінці такі щедрі подарунки, пов'язує давня дружба з Путіним. Колбін, наприклад, друг дитинства президента, а Тимченко спілкується з ним ще з часів роботи Володимира Володимировича в пітерській мерії.

Варто нагадати, що у вівторок, 26 березня, стало відомо про те, що в Москві знайшли мертвим генерала-майора ФСБ Сергія Соколова. Про це повідомляють російські ЗМІ. У повідомленні говориться, що Сергій Соколов - колишній співробітник Десятого відділу КДБ Росії, пізніше став керівником одного з управлінь ФСБ. Тіло 59-річного Сергія Соколова виявили в його квартирі на півночі міста. Останній раз він виходив на зв'язок з рідними на початку місяця. З тих пір його ніхто не бачив, в людних місцях генерал не з'являвся.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулицях Донецька розвісили листівки з екс-"силовиками", які перейшли на бік окупанта в 2014 році. Фото оприлюднили 25 березня, в честь дня СБУ. Відповідними знімками поділився у своєму блозі користувач з ніком Фашик Донецький. На листівках, які з'явилися в "ДНР" оприлюднили дані про перебіжчиків.

Нагадаємо, відомих акторів викинули з України: названо прізвища.

Як повідомляв Знай.uа Путінський газопровід виявився нікому не потрібен: "Північний потік-2" здадуть на металобрухт.

Знай.uа писав, українська "Стугна" в секунду стерла з лиця Землі лігво окупантів: відео.