Під час програми "Хто проти?", темою якої була вступ в силу закону про визнання учасниками бойових дій воїнів УПА в Україні, сталася перепалка між гостями. В результаті бійки, топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов вигнав з ефіру експертів, які влаштували бійку в студії. Відзначимо, не зійшлися в думках політолог, фахівець по Близькому Сходу Араїк Степанян і запрошений в якості експерта Грегор Вайнер.

"А ось так говорили, коли вбивали євреїв. Мовляв, правильно робите. Хто такі євреї?" – вибухнув Степанян. На репліку блискавично відреагував Вайнер. "Що ти брешеш, с*ка?!" – обурився експерт. У відповідь на це, Спепанян облив опонента водою, а цей момент в інцидент втрутився Соловйов, який почав заспокоювати експертів.

"Мерзотник! Він мені сказав, що я вбивав євреїв! Гнусь людська!" – продовжив перепалку Вайнер. Чоловіків довелося видалити студії, при цьому все ще звучали взаємні образи.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Грег, до побачення зараз. Араїк, теж до побачення!" – відреагував Соловйов, попросивши охорону не підпускати експертів один до одного.

Нагадаємо, головний пропагандист Путіна Володимир Соловйов влаштував жорстку лайка в ефірі з українським експертом В'ячеславом Ковтуном.

Скандал розгорівся в ефірі пропагандистського шоу рупора Кремля.

Приводом для конфлікту стала дискусія про особистості Йосипа Сталіна і вимога українця прибрати його прах з кремлівської стіни.

Нагадаємо, топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов відзначився черговою скандальною заявою в бік України.

Про це стало відомо з ефіру його пропагандистської програми на телеканалі "Росія 1".

Обговорюючи українське питання, Соловйов нахабно заявив, що бойові дії на Донбасі закінчаться тільки тоді, коли Росія отримає контроль над усією територією України.

Як повідомляв раніше Знай.uа за словами Соловйова, чинний президент України – нібито "олігарх, який прийшов з Томосом, перший апостол сатанинської церкви".

Знай.uа писав про те, що телеведучий Володимир Соловйов давно став "обличчям пропаганди" в РФ.