Головний пропагандист Путіна Володимир Соловйов влаштував жорстку лайку в ефірі з українським експертом В'ячеславом Ковтуном.

Володимир Соловйов
Володимир Соловйов

Скандал розгорівся у ефірі пропагандистського шоу рупора Кремля.

Приводом для конфлікту стала дискусія про особистість Йосипа Сталіна і вимога українця прибрати його прах із кремлівської стіни.

"Зараз ми ще будемо всіляку бандерівську погань слухати, кого нам звідки прибирати! Ви відновіть-но пам'ятники радянської епохи, відновіть у Львові стелу народу-визволителю! Зараз ви мені ще будете говорити! Я вам простіше скажу: ми зараз за ніс вас будемо брати і тикати, як собаку, у власне лайно, щоб знали, як капості робити!" — рознервувася Соловйов.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Володимир Соловйов
Володимир Соловйов

Після цього Ковтун поцікавився у Соловйова, чи захищає він таким чином кривавого тирана Сталіна.

"Ми не Сталіна захищаємо, а радянський народ-переможець! А ти мені що, Шухевича захищаєш? Тобто ти намагаєшся порівняти есесівську сволоту, яка знищувала людей, зі Сталіним?!" - відповів пропагандист.

(дивіться відео з 11 хвилини)

Нагадаємо, топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов відзначився черговою скандальною заявою у бік України.

Про це стало відомо із ефіру його пропагандистської програми на телеканалі "Россия 1".

Обговорюючи українське питання, Соловйов нахабно заявив, що бойові дії на Донбасі закінчаться лише тоді, коли Росія отримає контроль над всією територією України.

путін
путін

Він вчергове пригрозив вторгненням до Києва і проведенням так званої "денацифікації".

Відкриті погрози Соловйов озвучив, відповідаючи на запитання українського політолога Василя Вакарова про те, чому Російська Федерація не робить реальних дій для припинення конфлікту на Донбасі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за словами Соловйова, чинний президент України – нібито "олігарх, який прийшов з Томосом, перший апостол сатанинської церкви".

Також Знай.ua писав про те, що телеведучий Володимир Соловйов давно став "обличчям пропаганди" в РФ.