Телеведучий Володимир Соловйов давно став "обличчям пропаганди" в РФ. З його слів Володимир Путін – беззаперечний "господар", а всі, окрім нього – просто пил. Та чи не найбільше завжди привертала увагу навіть не сама персона, а швидше кітель, який він практично ніколи не знімає.


Кітель Соловйова


Так звану "страшну таємницю" пропагандист вирішив розкрити у своєму Twitter-акаунті. У ролику Соловйов заявив, що багато глядачів припускають, що свої піджаки провідний замовляє в "ательє імені товариша Сталіна". Потім він провів "сеанс викриття": зняв з себе кітель і продемонстрував на камеру ярлик виробника.

"Ніде ні товариша Сталіна, ні товариша Кім Ір Сена", - заявив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще


При цьому Соловйов як міг намагався імітувати інтонації головного дикатора часів СРСР Сталіна, також зазначив, що "його одяг був пошитий в європейській країні". У фіналі ведучий попросив коментаторів "бути акуратніше в своїх висловах".
У коментарях користувачі одразу засудили жартівливу подачу ролика.

"Ну ні разу не смішно, бридко і косить під вбивцю", - пишуть вони, припускаючи, що у Соловйова "манія величі", бо він постійно намагається спровокувати скандал на рівному місці.


Дивіться: кітель Соловйова


Нагадаємо, фанатці Миколи II Поклонській не сподобались його спадкоємці.
Як повідомляв Знай.ua, людина Януковича осквернила пам'ять Героїв Майдану.
Також Знай.ua писав, колишній нардеп влаштував бійку в ефірі російського телебачення.